Aan het werk tijdens NLDoet

6_brug_balanceer_act2Tijdens NL doet, afgelopen zaterdag 12 maart, hebben 30 vrijwilligers hard geklust in het Natuurkwartier in Nieuwegein. Er is een start gemaakt aan de aanleg van ons Blote voeten pad en een loopbrug naar de toekomstige Proevtuin.

Er zijn verschillende vakken gemaakt met diverse materialen, zoals boomschors, boomschijven, boomstammetjes, perzikstenen en grind. Ook zijn er prachtige houten paaltjes met blote voeten gemaakt en gelakt, zodat wij niet verdwalen op het pad. Dank aan alle vrijwilligers die dit voor elkaar hebben gekregen, vele handen maken licht werk.
Diverse bedrijven hebben ons deze dag gesponsord met voedsel en materialen, waardoor de aanleg betaalbaar blijft. Met grote dank aan het Oranje Fonds, Gamma, AH, LaLotta, Welkoop, Nocciolo en Reinaerde Ggroendiensten.
Komende maanden gaan wij verder met de aanleg van ons Blote voeten pad en ook de Proevtuin gaat meer vorm krijgen. Hopelijk kunnen we deze zomer het pad openen en de eerste groenten de grond uit zien komen.

collage_nldoet