Planning komende tijd

courgettes Afgelopen 5 november is er weer lekker gewerkt in de tuin en zijn de courgettes en radijsjes geoogst. De courgettes zijn niet heel groot geworden, maar waren wel erg lekker 😉

      radijsjes

12 november is er geen samenwerkingsdag in de tuin, maar volgende week zaterdag weer wel. We willen dan wat knoflook gaan planten voor volgend jaar en als het kan de frambozen en bessenstruiken verplanten. En er moet weer nodig wat onkruid verwijderd worden.
Ook kan er nog meer radijs geoogst worden, net als de andijvie en rucola. Daarna is het waarschijnlijk wel klaar met oogsten, ook vanwege de kou.

De komende weken zullen we het werken op de zaterdag dan ook afbouwen vanaf december waarbij 3/12 vooralsnog even de laatste zaterdag zal zijn van dit jaar (19/11 en 26/11 zijn we er dus ook).
We zullen de de wintermaanden gaan gebruiken verder na te denken over de inrichting en verdere organisatie, hier zullen jullie uiteraard een uitnodiging voor ontvangen.
Ook zijn we nog aan het kijken of we een soort jaarafsluiting kunnen doen eind december.

En schrijf ook alvast 11 maart in je agenda voor NLDoet, dan zijn we uiteraard weer van de partij en willen we weer samen met het Blote Voetenpad wat grote zaken aanpakken.