Proevtuin finalist Rabobank StimuleringsfondsXL 2018

De Proevtuin is één van de zeven finalisten van het Rabobank StimuleringsfondsXL 2018. Via dit fonds worden lokale initiatieven ondersteund die de leefomgeving mooier, gezonder en kansrijker maken.
Stem hier op ons:
https://www.stimuleringsfondsxl.nl/finalisten-2018/algemeen/de-proeftuin/

Wat wil de Proevtuin doen met deze subsidie? 

In de Proevtuin is de afgelopen 2,5 jaar hard gewerkt door vrijwilligers en sinds kort ook door cliënten van Reinaerde.

Wat begon met 2 kleine bedden, is nu uitgebreid tot een flinke ecologische voedseltuin met 16 bedden, een composthoop, waterpomp en fruitdoolhof. Om de werkzaamheden in goede banen te leiden en activiteiten rondom de tuin uit te kunnen breiden, willen we graag een tuincoördinator aantrekken. Deze kan dan samen met de vrijwilligers,cliënten en begeleiders van Reinaerde de plannen voor de Proevtuin uitdenken en aansturing geven. Zo kunnen we onder deskundige begeleiding verder bouwen aan het succes van de Proevtuin als ontmoetingsplek in het Natuurkwartier in Nieuwegein en ook nieuwe doelgroepen aantrekken.

Wat kun je doen om ons te helpen?

Je kunt tot en met 6 december 2018 stemmen via https://www.stimuleringsfondsxl.nl/finalisten-2018/algemeen/de-proeftuin/

Wanneer je je je e-mailadres invult krijg je een mailtje (check voor de zekerheid ook even je spambox) met daarin een nieuwe link, als je daarop klikt kun je aangeven dat je op ‘De Proeftuin’ wilt stemmen. Nu denk je misschien, die naam klopt toch niet en gaat dit wel over dezelfde tuin? De naam van de Proevtuin is inderdaad speciaal bedacht met de v van proeven en proeve (van bekwaamheid), maar op de website van de Rabobank zijn we per ongeluk hernoemd naar ‘De Proeftuin’.

We zouden het erg fijn vinden als je mensen uit je omgeving ook vraagt om op ons te stemmen!